Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les patates i bulliu-les, amb l’ajuda d’un adult, uns 20 min o fins que no ofereixin resistència quan les punxem amb una broqueta. Coleu-les.
  2. Passeu-les pel passapuré o aixafeu-les amb una forquilla.
  3. Escorreu la tonyina i barregeu-la, en un bol, amb la patata aixafada.
  4. Afegiu-hi un ou batut i integreu-lo bé. Deixeu-ho refredar a la nevera perquè agafi cos.
  5. Feu boletes d’aquesta massa, enfarineu-les, passeu-les per ou batut i, finalment, per pa ratllat.
  6. Demaneu ajuda a un adult per posar a escalfar força oli en una cassola no gaire gran. Quan sigui calent, aneu-hi posant les boletes de patata, amb una escumadora.
  7. Quan les boletes s’hagin enrossit, traieu-les de l’oli i eixugueu-les de l’oli sobrer en un paper absorbent.
  8. Peleu les pastanagues i ratlleu-les. Si no sabeu fer anar el ratllador, millor que aquest pas el faci un adult. Amaniu les pastanagues amb oli i sal.
  9. Acompanyeu les boles de patata amb pastanaga ratllada

El consell

  • Si voleu, podeu inspirar-te en aquesta recepta i variar-la una mica afegint els ingredients que més us agradin. Per exemple, aquestes boletes queden la mar de bé si afegiu a la barreja una mica de formatge ratllat o trossets d’oliva.
  • Les boletes de patata combinen estupendament amb salsa de tomàquet o amb maionesa.
  • Penseu en aquesta recepta la pròxima vegada que tingueu convidats i els vulgueu servir un aperitiu ben original.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

11 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto