Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb les mans, trenqueu les flors del bròquil i de la coliflor.
  2. Per a l'arrebossat: separeu el rovell de la clara. Bateu el rovell i barregeu-lo amb la farina i l’aigua. Afegiu-hi una mica de sal. Bateu la clara a punt de neu i integreu-la, amb cura, a la barreja anterior. Ha de quedar una massa suau.
  3. Si els bocins de coliflor i bròquil són petits, podeu arrebossar-los directament crus. Si són grossos, podeu coure'ls 1 min al microones, a potència màxima, abans d’arrebossar-los.
  4. Introduïu els bocins de verdura a la massa.
  5. Demaneu ajuda a un adult per posar a escalfar oli d’oliva abundant en una cassola petita. Quan sigui calent, aneu traient els bocins coberts de massa i aboqueu-los a l’oli, amb l’ajut d’una escumadora.
  6. Quan el color de l’arrebossat sigui daurat, ja estarà a punt.
  7. Traieu les verdures amb l’escumadora i poseu-les sobre un paper absorbent, perquè perdin l’oli sobrer.

El consell

  • Pots adaptar aquesta recepta per preparar altres tipus de verdures arrebossades. Veuràs que queden delicioses! Si la fas amb albergínia, recorda que abans l’has de deixar una estona en remull amb aigua i sal, perquè perdi l’amargor. Si optes per les carxofes, les hauràs de pelar força per deixar només la part del cor. I, si ho fas amb espàrrecs, sempre és millor que els coguis prèviament una mica al microones.
  • Aquestes verdures són un acompanyament excel·lent per a un plat de carn, peix o ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto