Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb les mans, trenqueu les flors del bròquil i de la coliflor.
  2. Per a l'arrebossat: separeu el rovell de la clara. Bateu el rovell i barregeu-lo amb la farina i l’aigua. Afegiu-hi una mica de sal. Bateu la clara a punt de neu i integreu-la, amb cura, a la barreja anterior. Ha de quedar una massa suau.
  3. Si els bocins de coliflor i bròquil són petits, podeu arrebossar-los directament crus. Si són grossos, podeu coure'ls 1 min al microones, a potència màxima, abans d’arrebossar-los.
  4. Introduïu els bocins de verdura a la massa.
  5. Demaneu ajuda a un adult per posar a escalfar oli d’oliva abundant en una cassola petita. Quan sigui calent, aneu traient els bocins coberts de massa i aboqueu-los a l’oli, amb l’ajut d’una escumadora.
  6. Quan el color de l’arrebossat sigui daurat, ja estarà a punt.
  7. Traieu les verdures amb l’escumadora i poseu-les sobre un paper absorbent, perquè perdin l’oli sobrer.

El consell

  • Pots adaptar aquesta recepta per preparar altres tipus de verdures arrebossades. Veuràs que queden delicioses! Si la fas amb albergínia, recorda que abans l’has de deixar una estona en remull amb aigua i sal, perquè perdi l’amargor. Si optes per les carxofes, les hauràs de pelar força per deixar només la part del cor. I, si ho fas amb espàrrecs, sempre és millor que els coguis prèviament una mica al microones.
  • Aquestes verdures són un acompanyament excel·lent per a un plat de carn, peix o ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

24-25 mai

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 239

MADUIXES! HEM CAIGUT EN LA TEMPTACIÓ

  • Carta des de Fes
  • Herois del Rebost

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto