Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb les mans, trenqueu les flors del bròquil i de la coliflor.
  2. Per a l'arrebossat: separeu el rovell de la clara. Bateu el rovell i barregeu-lo amb la farina i l’aigua. Afegiu-hi una mica de sal. Bateu la clara a punt de neu i integreu-la, amb cura, a la barreja anterior. Ha de quedar una massa suau.
  3. Si els bocins de coliflor i bròquil són petits, podeu arrebossar-los directament crus. Si són grossos, podeu coure'ls 1 min al microones, a potència màxima, abans d’arrebossar-los.
  4. Introduïu els bocins de verdura a la massa.
  5. Demaneu ajuda a un adult per posar a escalfar oli d’oliva abundant en una cassola petita. Quan sigui calent, aneu traient els bocins coberts de massa i aboqueu-los a l’oli, amb l’ajut d’una escumadora.
  6. Quan el color de l’arrebossat sigui daurat, ja estarà a punt.
  7. Traieu les verdures amb l’escumadora i poseu-les sobre un paper absorbent, perquè perdin l’oli sobrer.

El consell

  • Pots adaptar aquesta recepta per preparar altres tipus de verdures arrebossades. Veuràs que queden delicioses! Si la fas amb albergínia, recorda que abans l’has de deixar una estona en remull amb aigua i sal, perquè perdi l’amargor. Si optes per les carxofes, les hauràs de pelar força per deixar només la part del cor. I, si ho fas amb espàrrecs, sempre és millor que els coguis prèviament una mica al microones.
  • Aquestes verdures són un acompanyament excel·lent per a un plat de carn, peix o ous.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

20 jul

Mercat Romà de Guissona 2019

Des de fa 23 anys, Guissona rememora el seu passat romà amb una festa on els visitants tenen l’oportunitat...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto