Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una olla amb aigua al foc amb sal i oli. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les plaques de canelons d’una en una per evitar que s’enganxin.
  2. En un altre foc, poseu una cassola amb una mica de ceba ratllada i un tomàquet gros i madur; més tard, afegiu-hi les carns picades. Saleu-ho i deixeu-ho coure. Aneu remenant la carn i, a mitja cocció, afegiu-hi el conyac. Continueu-ho remenant 30 min més i retireu-ho del foc.
  3. Feu la beixamel en una olla alta. Poseu-hi la mantega i, quan estigui desfeta (sense daurar-se), afegiu-hi la farina. Quan la barreja quedi com un puré, afegiu-hi a poc a poc la llet calenta i sal. Aneu-ho remenant i, abans que arrenqui el bull, retireu-ho del foc.
  4. Afegiu 250 ml de beixamel a la cassola de la carn (guardeu-ne per al gratinat de la safata dels canelons al forn). Quan us quedi una massa homogènia, prepareu un taulell i estireu-hi unes tovalles blanques. Col·loqueu la pasta bullida l’una al costat de l’altra i farciu-la: una cullerada sopera ben plena per caneló. Enrotlleu-los i poseu-los a la safata. Afegiu-hi la beixamel per sobre i empolseu-hi formatge ratllat.
  5. Enforneu-ho a 160 ºC vigilant el punt de gratinat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

22 nov - 08 des

VII Jornades Gastronòmiques del Romesco

Del 22 de novembre al 8 de desembre, Cambrils celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

08 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

08 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

18 nov - 08 des

XV Jornades gastronòmiques del 'Txuletón'

A partir del 18 de novembre el grup Sagradi Cocineros Vascos ofereix tres setmanes de jornades del 'txuletón',...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto