Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb aigua, sal i un raig d’oli, bulliu les plaques de canelons. Refredeu-les, esteneu-les sobre un drap i assequeu-les.
  2. Rostiu les carns salpebrades amb la canyella, els alls, la ceba i el tomàquet. A mig rostir, feu-hi la reducció del vi. Coleu-ne el suc, retireu la canyella i passeu-ho tot per la màquina de trinxar.
  3. Barregeu el farciment amb la beixamel i repartiu-lo per sobre de les plaques de canelons.
  4. Emboliqueu els canelons, poseu-los en una placa de forn untada amb mantega, cobriu-los amb beixamel i poseu-hi per sobre el formatge ratllat i unes boletes de mantega.
  5. Poseu-los al forn a 180 ºC, 15-20 min, per escalfar-los i gratinar-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

30 gen

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 246

SOPES!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Albert Boronat Miró

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 49,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto