Troba la teva recepta

Preparació

  1. Peleu i traieu les llavors dels tomàquets, i talleu-los a dauets petits. Peleu l’alvocat, talleu-lo a dauets i ruixeu-lo amb el suc de llimona.
  2. En un bol, barregeu el tomàquet, el coriandre picat, la ceba tendra picada i l’alvocat. Amaniu-ho amb oli d’oliva, el tabasco i una mica de sal i pebre.
  3. Feu una vinagreta aixafant la polpa dels tamarindes, el suc de la taronja, una mica d’oli i un polsim de sal.
  4. Talleu el carbassó a la mandolina, ben prim. Disposeu-lo en un plat, i a sobre hi poseu el guacamole, la vinagreta de tamarindes i blat de moro torrat picat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17-19 mai

XI Festa del Mercat a la Plaça d'Amposta

Torna la Festa del Mercat a la Plaça de l'Amposta, un esdeveniment per viatjar a temps passats i per recòrrer...

17-19 mai

EmpuriaTast 2019

Un any més, torna una nova edició de EmpuriaTast, la fira gastronòmica del municipi que obre la...

18-19 mai

V Barcelona Vadevermut

Torna el festival per conèixer en profunditat una de les tradicions més arrelades de la gastronomia d'aquest...

03-19 mai

Jornades dels Fideus Rossos a Cambrils

Una de les receptes marineres més bones que es poden tastar a Cambrils és la delsfideus rossos, que s’han...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto