Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i traieu les llavors dels tomàquets, i talleu-los a dauets petits. Peleu l’alvocat, talleu-lo a dauets i ruixeu-lo amb el suc de llimona.
  2. En un bol, barregeu el tomàquet, el coriandre picat, la ceba tendra picada i l’alvocat. Amaniu-ho amb oli d’oliva, el tabasco i una mica de sal i pebre.
  3. Feu una vinagreta aixafant la polpa dels tamarindes, el suc de la taronja, una mica d’oli i un polsim de sal.
  4. Talleu el carbassó a la mandolina, ben prim. Disposeu-lo en un plat, i a sobre hi poseu el guacamole, la vinagreta de tamarindes i blat de moro torrat picat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: