Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

A la cuina:

  1. Talleu el carbassó i l'albergínia en rodanxes primes, i reserveu-ho.
  2. Ratlleu finament el formatge i barregeu-lo en un bol amb l'ou batut, un polsim de pebre, sal al gust i herbes fresques picades.
  3. Cremeu, d'una manera conscienciada, la pell del pebrot vermell. Peleu-lo i talleu-lo a tires. Reserveu-ho.

A la barbacoa:

  1. Prepareu la barbacoa a foc directe i poseu-hi les rodanxes de carbassó i d'albergínia, pocs minuts per cada banda fins que quedin daurades.
  2. Poseu la barbacoa a foc fort i directe, i escalfeu les cassoles amb una mica d'oli. Afegiu-hi el tomàquet tallat en rodanxes primes perquè es dauri bé i formi part del fons del plat.
  3. Cobriu-ho amb una capa fina de la mescla del bol i, al seu torn, amb una capa de rodanxes d'albergínia i, després, amb una capa de rodanxes de carbassó.
  4. Repetiu l'operació fins a arribar a la vora, acabant-ho amb una capa de formatge. Deixeu-ho coure a foc fort i indirecte 20 min amb la tapa abaixada, apagueu-ho i deixeu-ho reposar 5 min.
  5. Es pot servir en el mateix motlle o desemmotllar-ho i tallar-ho en porcions per compartir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: