Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la pasta de full en quatre peces rectangulars d’uns 15 x 7 cm. Pinteu-la amb ou i feu-hi uns forats perquè no creixi en excés.

  2. Coeu-la al forn a 180 ºC, 15 min, fins que estigui daurada i cruixent.

  3. Talleu els cors de carxofa en làmines fines i salteu-les en l’oli d’oliva fins que siguin tendres; salpebreu-les.

  4. Coeu la ceba a foc lent en una cassola amb un xic d'oli i sal, fins que quedi translúcida. Poseu-hi el moscatell, reduïu-lo i caramel·litzeu la ceba. Reserveu-la.

  5. En una paella, marqueu els trossos de foie sense gens d’oli pels dos costats, fins que siguin cuits (no gaire), daurats; salpebreu-los. Traieu-los i poseu-los sobre paper absorbent perquè perdin el greix.

  6. Sobre la coca, munteu un llit de ceba caramel·litzada; per sobre, poseu-hi dos trossos de foie, separats, i ompliu els forats on no hi ha el foie amb la carxofa saltada.

  7. Acabeu la coca amb el porradell picat i una mica de sal de Maldon per sobre.

Consell: Podeu coure la pasta de full entre dos papers de forn i dues safates, perquè us quedi ben plana.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: