Preparació
-
Talleu la pasta de full en quatre peces rectangulars d’uns 15 x 7 cm. Pinteu-la amb ou i feu-hi uns forats perquè no creixi en excés.
-
Coeu-la al forn a 180 ºC, 15 min, fins que estigui daurada i cruixent.
-
Talleu els cors de carxofa en làmines fines i salteu-les en l’oli d’oliva fins que siguin tendres; salpebreu-les.
-
Coeu la ceba a foc lent en una cassola amb un xic d'oli i sal, fins que quedi translúcida. Poseu-hi el moscatell, reduïu-lo i caramel·litzeu la ceba. Reserveu-la.
-
En una paella, marqueu els trossos de foie sense gens d’oli pels dos costats, fins que siguin cuits (no gaire), daurats; salpebreu-los. Traieu-los i poseu-los sobre paper absorbent perquè perdin el greix.
-
Sobre la coca, munteu un llit de ceba caramel·litzada; per sobre, poseu-hi dos trossos de foie, separats, i ompliu els forats on no hi ha el foie amb la carxofa saltada.
-
Acabeu la coca amb el porradell picat i una mica de sal de Maldon per sobre.
Consell: Podeu coure la pasta de full entre dos papers de forn i dues safates, perquè us quedi ben plana.