Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la samfaina: talleu les verdures a dauets. Poseu la ceba en una cassola amb oli d’oliva i coeu-la fins que sigui transparent. Afegiu-hi l’all, el pebrot, el tomàquet i l’albergínia, per aquest ordre, i deixant que cada verdura es comenci a coure abans d’afegir-hi la següent. Saleu-ho i confiteu-ho tot junt. Reserveu-ho en un colador per retirar-ne l’excés d’oli.
  2. Per a la coca: feu la massa mesclant la farina amb una mica de sal, 60 g d’oli d’oliva i l’aigua. Pasteu-ho fins que no s’enganxi i us quedi una massa elàstica, llisa i fina.
  3. Poseu la massa en una safata untada amb oli d’oliva i estireu-la amb els dits perquè quedi fina. Punxeu-la amb una forquilla, pinteu-la amb oli d’oliva i coeu-la al forn a 180 ºC, 20 min. Repartiu-hi la samfaina per sobre i enforneu la coca 20 min més.
  4. Per a la picada d’alfàbrega: poseu les fulles d’alfàbrega en un got amb el formatge i les ametlles. Cobriu-ho amb oli d’oliva suau i tritureu-ho fins que us quedi una salsa homogènia. 
  5. Traieu la coca del forn i repartiu-hi per sobre la picada d’alfàbrega i la burrata tallada a trossos. Salpebreu-la i serviu-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 282

UN NOU CURS AMB MOLT DE GUST!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: