Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als crackers: tritureu les nous del Brasil amb les llavors de carbassa fins que quedi com una farina.
  2. En un bol, barregeu la resta d’ingredients secs: les herbes aromàtiques picades, la farina de nous i llavors i una culleradeta de sal. Remeneu-ho i afegiu-hi l’aigua a poc a poc. Deixeu-ho reposar 1 h.
  3. Folreu una safata de forn amb paper sulfurat i esteneu-hi la massa formant una capa molt fina i regular. Coeu-la al forn calent, a 200 oC, 10 min, fins que es comenci a daurar i quedi lleugerament cruixent. Retireu-la del forn, deixeu-la temperar i talleu-la a trossos rectangulars.
  4. Per al tomàquet: renteu els tomàquets, peleu-los i piqueu-los. Poseu-los en un colador amb el gra d’all picat, el bitxo i l’alfàbrega. Saleu-ho i deixeu-ho reposar un mínim de 2 h, fins que el tomàquet hagi expulsat l’aigua.
  5. En un bol, poseu el tomàquet amb tres cullerades d’oli i el carbassó picat. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  6. Per a les algues: peleu la ceba tendra, piqueu-la i poseu-la en un bol amb el vinagre. Remeneu-la i deixeu-la macerar un mínim de 30 min.
  7. Poseu les algues en remull 1 h, escorreu-les bé i piqueu-les amb la salicòrnia. Afegiu-hi la ceba escorreguda i continueu-ho picant. Amaniu-ho amb dues cullerades d’oli fumat i barregeu-ho.
  8. En el moment de servir els crakers, poseu-hi el tomàquet i el tàrtar d’algues a sobre i acabeu-los amb germinats i, opcionalment, amb unes branquetes de salicòrnia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto