Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als crackers: tritureu les nous del Brasil amb les llavors de carbassa fins que quedi com una farina.
  2. En un bol, barregeu la resta d’ingredients secs: les herbes aromàtiques picades, la farina de nous i llavors i una culleradeta de sal. Remeneu-ho i afegiu-hi l’aigua a poc a poc. Deixeu-ho reposar 1 h.
  3. Folreu una safata de forn amb paper sulfurat i esteneu-hi la massa formant una capa molt fina i regular. Coeu-la al forn calent, a 200 oC, 10 min, fins que es comenci a daurar i quedi lleugerament cruixent. Retireu-la del forn, deixeu-la temperar i talleu-la a trossos rectangulars.
  4. Per al tomàquet: renteu els tomàquets, peleu-los i piqueu-los. Poseu-los en un colador amb el gra d’all picat, el bitxo i l’alfàbrega. Saleu-ho i deixeu-ho reposar un mínim de 2 h, fins que el tomàquet hagi expulsat l’aigua.
  5. En un bol, poseu el tomàquet amb tres cullerades d’oli i el carbassó picat. Remeneu-ho i reserveu-ho.
  6. Per a les algues: peleu la ceba tendra, piqueu-la i poseu-la en un bol amb el vinagre. Remeneu-la i deixeu-la macerar un mínim de 30 min.
  7. Poseu les algues en remull 1 h, escorreu-les bé i piqueu-les amb la salicòrnia. Afegiu-hi la ceba escorreguda i continueu-ho picant. Amaniu-ho amb dues cullerades d’oli fumat i barregeu-ho.
  8. En el moment de servir els crakers, poseu-hi el tomàquet i el tàrtar d’algues a sobre i acabeu-los amb germinats i, opcionalment, amb unes branquetes de salicòrnia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 mai

Cicle de 8 sopars que fan la volta al món

El Restaurant Norai i CUINA organitzen un cicle de 8 sopars per commemorar la primera volta al món per part...

31 mai - 01 jun

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

12 jun

Revolució a la cuina 2020

Aquesta primavera el Mercat de la plaça de Cuba de Mataró us convida a la Revolució a la cuina....

Portada Cuina 240

TORNEM A LA TERRA: EL REBOST AL COSTAT DE CASA

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Xefs a la xarxa

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto