Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu el bròquil amb aigua salada bullent. Un cop bullit, escorreu-lo i feu-ne una crema triturant-lo amb part de l’aigua de la cocció (reserveu una mica d’aquesta aigua per a l’oli de tinta). Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i lligueu-ho amb oli d’oliva. Salteu lleugerament la salicòrnia amb un raig d’oli i reserveu-la. En la mateixa paella, quan estigui força calenta, salteu-hi també els calamarsons, saleu-los i reserveu-los.
  2. Per a l’oli de tinta: deixateu el sobret de tinta amb unes gotes d’aigua de bullir el bròquil i afegiu-hi oli d’oliva.
  3. Muntatge: poseu la crema tèbia al plat, i a sobre poseu-hi els calamarsons i la salicòrnia. Decoreu-ho amb unes gotes d’oli de tinta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto