Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu el bròquil amb aigua salada bullent. Un cop bullit, escorreu-lo i feu-ne una crema triturant-lo amb part de l’aigua de la cocció (reserveu una mica d’aquesta aigua per a l’oli de tinta). Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i lligueu-ho amb oli d’oliva. Salteu lleugerament la salicòrnia amb un raig d’oli i reserveu-la. En la mateixa paella, quan estigui força calenta, salteu-hi també els calamarsons, saleu-los i reserveu-los.
  2. Per a l’oli de tinta: deixateu el sobret de tinta amb unes gotes d’aigua de bullir el bròquil i afegiu-hi oli d’oliva.
  3. Muntatge: poseu la crema tèbia al plat, i a sobre poseu-hi els calamarsons i la salicòrnia. Decoreu-ho amb unes gotes d’oli de tinta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mai

Diumenges de Vins. Entre el mar i la muntanya

Contrast i potència. Així es defineix una nova edició dels Diumenges de Vins, el cicle de tasts...

26 mai

Mostast. Els vitralls de l'església d'Alella

Mentre els adults gaudeixen de l'Enotast, els més petits troben el seu espai al Mostast, un taller didàctic...

17-26 mai

Gastrotour Salou 2019

La Costa Daurada és sinònim de bona cuina. Per difondre-la, diversos bars i restaurants participaran...

26 mai

Et portem a l'hort: hort medieval, des dels pagesos fins als càtars i la Cort

Tomating organitza una sèrie de sessions per tal que la gent pugui descobrir, aprendre i gaudir de la vida...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto