Troba la teva recepta

Preparació

  1. Bulliu el bròquil amb aigua salada bullent. Un cop bullit, escorreu-lo i feu-ne una crema triturant-lo amb part de l’aigua de la cocció (reserveu una mica d’aquesta aigua per a l’oli de tinta). Rectifiqueu-ho de sal, si cal, i lligueu-ho amb oli d’oliva. Salteu lleugerament la salicòrnia amb un raig d’oli i reserveu-la. En la mateixa paella, quan estigui força calenta, salteu-hi també els calamarsons, saleu-los i reserveu-los.
  2. Per a l’oli de tinta: deixateu el sobret de tinta amb unes gotes d’aigua de bullir el bròquil i afegiu-hi oli d’oliva.
  3. Muntatge: poseu la crema tèbia al plat, i a sobre poseu-hi els calamarsons i la salicòrnia. Decoreu-ho amb unes gotes d’oli de tinta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 mar

Taller sobre els fonaments de la cuina: els llegums

Parlareu de l'àmplia varietat de llegums que tenim al nostre abast a l'hora de comprar i cuinar. Us Explicaran...

28 mar

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

29 mar

Taller de pa de llavors i pizzes sense gluten

Sabeu fer pa sense gluten i voleu millorar-ne la tècnica? Voleu resoldre’n els dubtes? En aquest taller...

29 mar

(R)Evolució a la cuina: la revolució del producte

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 226

BOJOS PER LES PATATES FREGIDES!

  • Esmorzars de forquilla
  • Sense res que hi sobri, sense res que hi falti

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto