Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la llet de coco, els rovells i el sucre en un bol amb cura que no faci escuma. Distribuïu la mescla en motlles individuals.
  2. Escalfeu el forn a 85 ºC. Poseu els motlles a dins i deixeu-los coure 45 min, fins que la crema sigui ben cuita.
  3. Muntatge: peleu la pinya i talleu-la a daus menuts. Quan la crema de coco sigui cuita i l'hagueu deixat refredar, poseu-hi la pinya al damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: