Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, poseu la mantega amb la ceba i el gra d’all, picats, en una cassola on càpiguen bé tots els ingredients que fareu servir per a la crema. Coeu-ho a foc lent, ja que la ceba no s’ha d’enrossir.
  2. Afegiu-hi la coliflor a trossets, apugeu el foc i remeneu-ho una estoneta. Per exemple, podeu comptar fins a 30 lentament.
  3. Un cop fetes les 30 voltes, aboqueu-hi l’aigua i feu coure el conjunt, a foc mitjà, 30 min.
  4. Afegiu-hi una mica de sal i tritureu-ho amb un túrmix, vigilant molt de no esquitxar-nos.
  5. Afegiu-hi la nata líquida, els formatgets o el formatge d’untar, i reserveu-ho.
  6. Distribuïu la crema als plats.
  7. Foneu la sobrassada al microones, només un momentet. Amb l’oli de sobrassada, feu dibuixos sobre la crema de coliflor i ja la podeu servir.

El consell

  • Si alguna verdura no us agrada especialment, proveu de menjar-la en forma de crema. El formatget i la ceba faran que el seu gust quedi molt camuflat. També podeu posar-hi altres verdures que sí que us agradin. La carbassa, per exemple, és una de les que més triomfen, entre els nens.
  • Si no us agrada la sobrassada, podeu acabar el plat amb una mica de pernil salat talladet ben fi o amb uns crostonets de pa torrat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto