Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la coliflor en ramells, descarteu-ne les fulles verdes, i peleu la patata a daus.
  2. En una olla, poseu la patata i el Caldo Aneto de pollastre baix en sal, porteu-ho a ebullició 20 min o fins que la patata estigui feta.
  3. Salteu els cigrons en una paella amb oli d'oliva, incorporeu-hi el pebre vermell i salteu-ho uns segons, no s'ha de cremar.
  4. Afegiu la coliflor al brou amb patata, bulliu-ho 10 min més, retireu-ho del foc i turbineu-ho fins aconseguir una crema homogènia, incorporeu-hi els cigrons i unes nous picades. Podeu fer servir mongeta blanca substituint els cigrons o qualsevol altra fruita seca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto