Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la coliflor en ramells, descarteu-ne les fulles verdes, i peleu la patata a daus.
  2. En una olla, poseu la patata i el Caldo Aneto de pollastre baix en sal, porteu-ho a ebullició 20 min o fins que la patata estigui feta.
  3. Salteu els cigrons en una paella amb oli d'oliva, incorporeu-hi el pebre vermell i salteu-ho uns segons, no s'ha de cremar.
  4. Afegiu la coliflor al brou amb patata, bulliu-ho 10 min més, retireu-ho del foc i turbineu-ho fins aconseguir una crema homogènia, incorporeu-hi els cigrons i unes nous picades. Podeu fer servir mongeta blanca substituint els cigrons o qualsevol altra fruita seca.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: