Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola a foc mitjà amb dues cullerades d’oli.
  2. Peleu l’all i piqueu-lo fi.
  3. Netegeu el porro i talleu-lo a rodanxes fines. Poseu-ho tot a la cassola, i sofregiu-ho 5 min.
  4. Talleu i peleu els naps, la patata i el fonoll de la mateix mida. Quan el porro ja sigui transparent, afegiu la resta de verdures i hortalisses a la cassola. Deixeu-ho a foc viu 2 min, i abaixeu el foc.
  5. Aboqueu-hi la llet de coco i el caldo de verdures, i remeneu-ho,
  6. Tapeu-ho i coeu-ho 12 min, fins que la patata sigui cuita. A continuació, poseu-hi els pèsols, i coeu-ho 4 min (si són congelats, tardaran uns 8 min).
  7. Quan siguin cuits, apagueu el foc i aparteu la cassola. Afegiu-hi el pebre, la menta i les escates de sal, i tritureu-ho tot amb un robot o amb la batedora de mà. Quan tingueu una crema suau i brillant, serviu-la en bols.
  8. Per acabar el plat, hi podeu posar unes fulles de fonoll, fruita seca i una mica de iogurt natural.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto