Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu una cassola a foc mitjà amb dues cullerades d’oli.
  2. Peleu l’all i piqueu-lo fi.
  3. Netegeu el porro i talleu-lo a rodanxes fines. Poseu-ho tot a la cassola, i sofregiu-ho 5 min.
  4. Talleu i peleu els naps, la patata i el fonoll de la mateix mida. Quan el porro ja sigui transparent, afegiu la resta de verdures i hortalisses a la cassola. Deixeu-ho a foc viu 2 min, i abaixeu el foc.
  5. Aboqueu-hi la llet de coco i el caldo de verdures, i remeneu-ho,
  6. Tapeu-ho i coeu-ho 12 min, fins que la patata sigui cuita. A continuació, poseu-hi els pèsols, i coeu-ho 4 min (si són congelats, tardaran uns 8 min).
  7. Quan siguin cuits, apagueu el foc i aparteu la cassola. Afegiu-hi el pebre, la menta i les escates de sal, i tritureu-ho tot amb un robot o amb la batedora de mà. Quan tingueu una crema suau i brillant, serviu-la en bols.
  8. Per acabar el plat, hi podeu posar unes fulles de fonoll, fruita seca i una mica de iogurt natural.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

15 nov

Taller 'Cuina amb superaliments (eco i v)'

S’acosta el fred i cal reforçar defenses. Tot i que cada aliment podria ser considerat un superaliment...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto