Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu una cassola a foc mitjà amb dues cullerades d’oli.
  2. Peleu l’all i piqueu-lo fi.
  3. Netegeu el porro i talleu-lo a rodanxes fines. Poseu-ho tot a la cassola, i sofregiu-ho 5 min.
  4. Talleu i peleu els naps, la patata i el fonoll de la mateix mida. Quan el porro ja sigui transparent, afegiu la resta de verdures i hortalisses a la cassola. Deixeu-ho a foc viu 2 min, i abaixeu el foc.
  5. Aboqueu-hi la llet de coco i el caldo de verdures, i remeneu-ho,
  6. Tapeu-ho i coeu-ho 12 min, fins que la patata sigui cuita. A continuació, poseu-hi els pèsols, i coeu-ho 4 min (si són congelats, tardaran uns 8 min).
  7. Quan siguin cuits, apagueu el foc i aparteu la cassola. Afegiu-hi el pebre, la menta i les escates de sal, i tritureu-ho tot amb un robot o amb la batedora de mà. Quan tingueu una crema suau i brillant, serviu-la en bols.
  8. Per acabar el plat, hi podeu posar unes fulles de fonoll, fruita seca i una mica de iogurt natural.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: