Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu l'alvocats en làmines sense pelar-lo per treure-li la pell després còmodament amb els dits. Afegiu els espàrrecs a aquestes làmines d'alvocat i repartiu-hi les fulles. Amaniu-ho simplement amb un raig d'oli. Presenteu-hi les llenques de salmó fumat.
  2. Piqueu el cibulet i barregeu-lo amb una cullereta de mostassa. Afegiu-hi 1/2 tassa de crema de llet i bateu-ho fins obtenir una salsa cremosa lleugerament àcida.
  3. Per a les postres talleu les maduixes en quatre grills. Esteneu el mató en un plat i presenteu-les al damunt. Acabeu-ho de salsar amb la mel.
  4. Escalfeu la vichyssoisse al microones, 3 minuts a 500w. Passeu-la a un plat fons i afegiu-hi una cullerada de la salsa de mostassa, el cibulet picat i una cullerada d'oli cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

18-21 gen

Fira de l’Oli i les Garrigues 2019

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 55 anys, s’hi celebra la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto