Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu l'alvocats en làmines sense pelar-lo per treure-li la pell després còmodament amb els dits. Afegiu els espàrrecs a aquestes làmines d'alvocat i repartiu-hi les fulles. Amaniu-ho simplement amb un raig d'oli. Presenteu-hi les llenques de salmó fumat.
  2. Piqueu el cibulet i barregeu-lo amb una cullereta de mostassa. Afegiu-hi 1/2 tassa de crema de llet i bateu-ho fins obtenir una salsa cremosa lleugerament àcida.
  3. Per a les postres talleu les maduixes en quatre grills. Esteneu el mató en un plat i presenteu-les al damunt. Acabeu-ho de salsar amb la mel.
  4. Escalfeu la vichyssoisse al microones, 3 minuts a 500w. Passeu-la a un plat fons i afegiu-hi una cullerada de la salsa de mostassa, el cibulet picat i una cullerada d'oli cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto