Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu l'alvocats en làmines sense pelar-lo per treure-li la pell després còmodament amb els dits. Afegiu els espàrrecs a aquestes làmines d'alvocat i repartiu-hi les fulles. Amaniu-ho simplement amb un raig d'oli. Presenteu-hi les llenques de salmó fumat.
  2. Piqueu el cibulet i barregeu-lo amb una cullereta de mostassa. Afegiu-hi 1/2 tassa de crema de llet i bateu-ho fins obtenir una salsa cremosa lleugerament àcida.
  3. Per a les postres talleu les maduixes en quatre grills. Esteneu el mató en un plat i presenteu-les al damunt. Acabeu-ho de salsar amb la mel.
  4. Escalfeu la vichyssoisse al microones, 3 minuts a 500w. Passeu-la a un plat fons i afegiu-hi una cullerada de la salsa de mostassa, el cibulet picat i una cullerada d'oli cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

13 nov

Cicle de conferències 'La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat'

L’embaràs, el postpart i la lactància acostumen a portar dubtes en relació amb les transformacions...

14 nov

Taller 'Brioixos ecològics (eco)'

Farines orgàniques, mares salvatges, sucres sense refinar, mel... Recordeu aquells dolços de la infantesa?...

15 nov

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

12-15 nov

II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals

La proposta gastronòmica de la II Jornades gastronòmiques del calamar de potera a Pals inclou receptes...

Portada Cuina 221

POSTRES PER FER A CASA... I TRIOMFAR!

  • Anem a collir olives
  • Quan tot canvia per conservar l’origen

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto