Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu l'alvocats en làmines sense pelar-lo per treure-li la pell després còmodament amb els dits. Afegiu els espàrrecs a aquestes làmines d'alvocat i repartiu-hi les fulles. Amaniu-ho simplement amb un raig d'oli. Presenteu-hi les llenques de salmó fumat.
  2. Piqueu el cibulet i barregeu-lo amb una cullereta de mostassa. Afegiu-hi 1/2 tassa de crema de llet i bateu-ho fins obtenir una salsa cremosa lleugerament àcida.
  3. Per a les postres talleu les maduixes en quatre grills. Esteneu el mató en un plat i presenteu-les al damunt. Acabeu-ho de salsar amb la mel.
  4. Escalfeu la vichyssoisse al microones, 3 minuts a 500w. Passeu-la a un plat fons i afegiu-hi una cullerada de la salsa de mostassa, el cibulet picat i una cullerada d'oli cru.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

21 set

Festa de la Sal 2019

Cada tercer dissabte de setembre, des de l'any 1997, l'Escala ret homenatge a dos oficis molt antics del municipi:...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto