Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu bé la carbassa, elimineu-ne totes les llavors i talleu-la.
  2. Emboliqueu la cabeça d’alls en paper de plata.
  3. Unteu una safata de forn amb oli d’oliva i poseu-hi els talls de carbassa; salpebreu-la i ruixeu-la amb més oli d’oliva. Afegiu-hi la cabeça d’alls i poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 45 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Peleu la ceba, renteu el porro, piqueu-los finament i sofregiu-los en una cassola amb una mica de mantega i oli d’oliva, fins que estiguin translúcids.
  5. Afegiu-hi la carbassa, feu un tall a la cabeça d’alls per poder-ne extreure la polpa i afegiu-la-hi. Remeneu-ho i cobriu-ho amb el brou o l’aigua.
  6. Continueu la cocció 20 min i tritureu-ho amb una batedora. Passeu-ho per un colador xinès i torneu-ho a posar al foc. Afegiu-hi la meitat de la nata, feu que arrenqui el bull i rectifiqueu-ho de sal i pebre negre.
  7. Fregiu les trompetes de la mort.
  8. Serviu la crema de verdures amb un rajolí de nata i les trompetes de la mort cruixents.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

'Del cep a la copa' amb la Família Torres

La Família Torres organitza un seguit d'activitats relacionades amb la verema per tal de donar a conèixer...

20-22 set

XVI Fira de l'Ametlla

L'ametlla ha guanyat certa popularitat amb el temps, i és que el seu preu no canvia gaire, han aparegut noves...

20-22 set

Born Street Food

Amb el tret de sortida de les Festes de la Mercè, torna el Born Street Food, el festival 'foodie' per excel·lència...

21-22 set

Fira de la Figa 2019

El municipi segrianenc d'Alguaire destaca pel seu conreu de figues, concretament de la varietat coll de dama. Tot...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto