Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu les tòfones, fregant-les amb un fregall. Lamineu-ne la meitat i piqueu-ne l’altra meitat. Poseu la tòfona picada en un cassó amb 25 ml d’oli i infusioneu-ho 5 min, a 60 oC. Retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar i afegiu-hi 50 ml d’oli cru.
  2. Renteu totes les hortalisses. Elimineu la part més dura dels espàrrecs i trossegeu-los. Elimineu la part verda del porro, les arrels i la primera capa. Talleu-lo a la juliana.
  3. En una cassola amb tres cullerades d’oli d’oliva, sofregiu el porro 5 min, a foc suau. Afegiu-hi els pèsols (reserveu-ne uns quants, els més petits, per acabar el plat) i els espàrrecs, remeneu-ho, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho 15 min.
  4. Afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i coeu-ho 2 min. Retireu-ho del foc i tritureu-ho i passeu-ho per un colador fi.
  5. Serviu la crema de pèsols amb les làmines de tòfona, els pèsols reservats i unes flors de pèsol, i amaniu-ho amb l’oli de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: