Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Renteu les tòfones, fregant-les amb un fregall. Lamineu-ne la meitat i piqueu-ne l’altra meitat. Poseu la tòfona picada en un cassó amb 25 ml d’oli i infusioneu-ho 5 min, a 60 oC. Retireu-ho del foc, deixeu-ho refredar i afegiu-hi 50 ml d’oli cru.
  2. Renteu totes les hortalisses. Elimineu la part més dura dels espàrrecs i trossegeu-los. Elimineu la part verda del porro, les arrels i la primera capa. Talleu-lo a la juliana.
  3. En una cassola amb tres cullerades d’oli d’oliva, sofregiu el porro 5 min, a foc suau. Afegiu-hi els pèsols (reserveu-ne uns quants, els més petits, per acabar el plat) i els espàrrecs, remeneu-ho, cobriu-ho amb aigua i coeu-ho 15 min.
  4. Afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i coeu-ho 2 min. Retireu-ho del foc i tritureu-ho i passeu-ho per un colador fi.
  5. Serviu la crema de pèsols amb les làmines de tòfona, els pèsols reservats i unes flors de pèsol, i amaniu-ho amb l’oli de tòfona.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto