Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la mantega i l’oli a escalfar en una cassola i, quan estigui calent, afegiu-hi els porros i coeu-ho 5 min. Reserveu una cullerada de porros.
  2. Afegiu-hi les xirivies i la poma i salteu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi el brou i deixeu-ho coure fins que les xirivies estiguin tendres. Afegiu-hi el curri i el comí.
  4. Tritureu la sopa per convertir-la en una crema. Salpebreu-la.
  5. Peleu el moniato, talleu-lo a la juliana i salteu-lo en una paella amb oli abundant.
  6. En el moment de servir la crema, afegiu-hi un rajolí de suc de llimona i acabeu-ho amb les tires de moniato i unes rodanxes de porro fregit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: