Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per preparar la crema lleugera, escorreu els anacards després de tenir-los en remull i tritureu tots els ingredients fins aconseguir una pasta.
  2. A continuació, feu les creps. Barregeu tots els ingredients en un recipient fons fins obtenir una massa líquida sense grumolls. Greixeu una paella antiadherent fent servir un paper de cel·lulosa amarat en oli d'oliva. Després, escalfeu-la, aboqueu-hi un cullerot de massa i moveu-la perquè quedi una làmina fina de massa. Espereu fins que la massa agafi cos i doneu-li  la volta amb una espàtula. Quan la crep estigui quallada per tots dos costats, retireu-la i aneu-les posant  en un plat, una sobre l'altra.
  3. Per al farciment, renteu i escorreu bé els espinacs. En una paella amb un raig d'oli, tireu els pinyons i les panses i doneu-los un parell de voltes. Després afegiu els espinacs i deixeu-los coure fins que expulsin tota l'aigua. Amaniu-ho amb una mica de sal i ajunteu-ho ajuntem amb la crema lleugera d'anacards.
  4. Ompliu les creps amb la barreja d'espinacs i mengeu-vos-les de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

14 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

14 des

VI Jornades Gastronòmiques del Brou a Menorca

Per sisè any consecutiu, l’Associació Menorquina de Bars, Restaurants i Cafeteries organitza "El...

13-15 des

Fira Avícola de la Raça Prat 2019

A mitjan desembre, i com ja és tradició, el Prat de Llobregat celebra una nova edició de la fira...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto