Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per preparar la crema lleugera, escorreu els anacards després de tenir-los en remull i tritureu tots els ingredients fins aconseguir una pasta.
  2. A continuació, feu les creps. Barregeu tots els ingredients en un recipient fons fins obtenir una massa líquida sense grumolls. Greixeu una paella antiadherent fent servir un paper de cel·lulosa amarat en oli d'oliva. Després, escalfeu-la, aboqueu-hi un cullerot de massa i moveu-la perquè quedi una làmina fina de massa. Espereu fins que la massa agafi cos i doneu-li  la volta amb una espàtula. Quan la crep estigui quallada per tots dos costats, retireu-la i aneu-les posant  en un plat, una sobre l'altra.
  3. Per al farciment, renteu i escorreu bé els espinacs. En una paella amb un raig d'oli, tireu els pinyons i les panses i doneu-los un parell de voltes. Després afegiu els espinacs i deixeu-los coure fins que expulsin tota l'aigua. Amaniu-ho amb una mica de sal i ajunteu-ho ajuntem amb la crema lleugera d'anacards.
  4. Ompliu les creps amb la barreja d'espinacs i mengeu-vos-les de seguida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 291

ELS PLATS DEL TEU ESTIU

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Els Subirós

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: