Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per preparar la crema lleugera, escorreu els anacards després de tenir-los en remull i tritureu tots els ingredients fins aconseguir una pasta.
  2. A continuació, feu les creps. Barregeu tots els ingredients en un recipient fons fins obtenir una massa líquida sense grumolls. Greixeu una paella antiadherent fent servir un paper de cel·lulosa amarat en oli d'oliva. Després, escalfeu-la, aboqueu-hi un cullerot de massa i moveu-la perquè quedi una làmina fina de massa. Espereu fins que la massa agafi cos i doneu-li  la volta amb una espàtula. Quan la crep estigui quallada per tots dos costats, retireu-la i aneu-les posant  en un plat, una sobre l'altra.
  3. Per al farciment, renteu i escorreu bé els espinacs. En una paella amb un raig d'oli, tireu els pinyons i les panses i doneu-los un parell de voltes. Després afegiu els espinacs i deixeu-los coure fins que expulsin tota l'aigua. Amaniu-ho amb una mica de sal i ajunteu-ho ajuntem amb la crema lleugera d'anacards.
  4. Ompliu les creps amb la barreja d'espinacs i mengeu-vos-les de seguida.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

14 oct

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

14 oct

Jornades gastronòmiques 'La poma a la cuina'

Pomes farcides de carn, amb botifarra dolça, amb confit de pinya o amanida de formatge fresc, entre d'altres. Tornen...

14 oct

III Jornades Gastronòmiques de la Cuina de l'Arròs de Tardor

Com ja es tradició, el poble tarragoní de Mont-roig del Camp i Miami Platja celebra unes jornades dedicades...

18 oct

'Cosa/Cos' de Les Impuxibles

A través d'un poemari en viu, una selecció personal de poemes de dones, es visibilitza el procés...

Portada Cuina 232

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto