Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i escaldeu els espinacs. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix amb una mica d’oli d’oliva i sal, per obtenir una crema verda. Reserveu-ho en una mànega de plàstic.
  2. Tritureu el mató amb oli i la sal fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho en una mànega.
  3. En una paella, caramel·litzeu els pinyons amb el sucre. Deixeu-ho refredar a sobre d’un full de silicona o una safata. 

MUNTATGE
En una cullera de servir, poseu una mica de crema d’espinacs, una mica de mató, els pinyons caramel·litzats, les panses de Corint remullades, uns quants brots d’espinacs i unes gotes d’oli d’oliva verge.

CONSELL
Per sobre s’hi pot posar una juliana de bacó cruixent torrat al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: