Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu i escaldeu els espinacs. Escorreu-los i passeu-los pel túrmix amb una mica d’oli d’oliva i sal, per obtenir una crema verda. Reserveu-ho en una mànega de plàstic.
  2. Tritureu el mató amb oli i la sal fins a obtenir una textura cremosa. Reserveu-ho en una mànega.
  3. En una paella, caramel·litzeu els pinyons amb el sucre. Deixeu-ho refredar a sobre d’un full de silicona o una safata. 

MUNTATGE
En una cullera de servir, poseu una mica de crema d’espinacs, una mica de mató, els pinyons caramel·litzats, les panses de Corint remullades, uns quants brots d’espinacs i unes gotes d’oli d’oliva verge.

CONSELL
Per sobre s’hi pot posar una juliana de bacó cruixent torrat al forn.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto