Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu i talleu les verdures amb petites porcions, netegeu els calamars, talleu-los en porcions petites, i peleu les gambes deixant el cap i la cua.
  2. En un recipient baix amb oli d'oliva daureu els fideus, retireu-los del foc, escorreu-ne l'excedent de greix i reserveu-los.
  3. En el mateix recipient, marqueu el calamar fins que es dauri, assaoneu-lo i reserveu-lo.
  4. Ofegueu les verdures i assaoneu-les.
  5. Incorporeu els fideus daurats i el calamar. Barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el Caldo Aneto per a Fideuà amb Sofregit 100% Natural i bulliu-ho de 10 a 12 min. Afegiu-hi les gambes 3 min abans de finalitzar la cocció. El caldo s'ha d'evaporar del tot.

Més receptes amb Arròs i pasta

Canelons de marisc

Canelons de marisc

Per Dolors Abad

Lasanya de bolets

Lasanya de bolets

Per Dolors Abad

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

17 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

20 ago

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto