Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i talleu les verdures amb petites porcions, netegeu els calamars, talleu-los en porcions petites, i peleu les gambes deixant el cap i la cua.
  2. En un recipient baix amb oli d'oliva daureu els fideus, retireu-los del foc, escorreu-ne l'excedent de greix i reserveu-los.
  3. En el mateix recipient, marqueu el calamar fins que es dauri, assaoneu-lo i reserveu-lo.
  4. Ofegueu les verdures i assaoneu-les.
  5. Incorporeu els fideus daurats i el calamar. Barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el Caldo Aneto per a Fideuà amb Sofregit 100% Natural i bulliu-ho de 10 a 12 min. Afegiu-hi les gambes 3 min abans de finalitzar la cocció. El caldo s'ha d'evaporar del tot.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 279

PORTEM LA PRIMAVERA AL PLAT!

  • Plats del mes
  • Sara Valls

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: