Troba la teva recepta

Preparació

  1. Netegeu i talleu les verdures amb petites porcions, netegeu els calamars, talleu-los en porcions petites, i peleu les gambes deixant el cap i la cua.
  2. En un recipient baix amb oli d'oliva daureu els fideus, retireu-los del foc, escorreu-ne l'excedent de greix i reserveu-los.
  3. En el mateix recipient, marqueu el calamar fins que es dauri, assaoneu-lo i reserveu-lo.
  4. Ofegueu les verdures i assaoneu-les.
  5. Incorporeu els fideus daurats i el calamar. Barregeu-ho bé.
  6. Afegiu-hi el Caldo Aneto per a Fideuà amb Sofregit 100% Natural i bulliu-ho de 10 a 12 min. Afegiu-hi les gambes 3 min abans de finalitzar la cocció. El caldo s'ha d'evaporar del tot.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto