Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Talleu el llom a tires.
  2. Demaneu a un adult que us ajudi a saltar el llom, en un wok o una paella gran, amb un raig d’oli i a foc fort. De seguida estarà cuit. Salpebreu-lo i reserveu-lo.
  3. Peleu i talleu la ceba tendra i les pastanagues a làmines tan fines com pugueu. Si cal, demaneu ajuda per fer-ho. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina.
  4. Salteu la ceba i les pastanagues al wok, uns 5 min o fins que quedin ben cuites. Poseu-hi la col tallada i coeu-ho a foc mitjà. Si cal, afegiu-hi una mica més d’oli.
  5. Finalment, poseu-hi els xampinyons tallats. Coeu-ho fins que perdin l’aigua, uns 3 min.
  6. Aegiu-hi el llom.
  7. Poseu una olla gran amb aigua i una mica de sal i, quan arrenqui el bull, submergiu-hi els fideus. Seguiu les indicacions del paquet per bullir-los, però, normalment, són 5 min.
  8. Coleu els fideus i poseu-los  al wok, amb un raig molt generós de salsa 'yakisoba'. Remeneu-los, afegiu-hi el sèsam i ja els podeu servir.

El consell

  • Si no trobem salsa yakisoba feta, podem fabricar-ne a casa. Es tracta de barrejar dues cullerades de quètxup amb dues cullerades de sucre i dues de salsa de soja.
  • En comptes de xampinyons, proveu de posar-hi xiitakes, que és el bolet típic d’aquests fideus!

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

21 nov

Cava Sound 2019

Arriba el Cava Sound, el festival que reuneix cava i música en directe en un ambient únic. El 21 de novembre,...

22 nov

Tallers de tardor del cicle gastronòmic (R)EVOLUCIÓ A LA CUINA

Aquesta tardor, el Mercat de la Plaça de Cuba us convida a fer la revolució a la cuina. Amb quatre activitats...

23 nov

Subhasta solidària del Trepat

L’Associació Festa del Trepat i la Plataforma Riuada Solidària han organitzat una subhasta d'art...

23 nov

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

Portada Cuina 233

VIETNAM. L'ÚLTIM SECRET DEL REBOST ASIÀTIC

  • Panellets d'autor
  • Rosa Vallespí

UN ANY DE CUINA PER 19,90€ I DE REGAL LA REVISTA APART

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto