Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, tritureu les prunes amb dues cullerades generoses d’aigua, fins a obtenir un puré espès i homogeni.
  2. Peleu les gambes i feu-los una incisió a la part superior; traieu-los el cordó de la panxa. 
  3. Netegeu les carxofes i talleu-les a làmines molt fines.
  4. En una paella, fregiu les làmines de carxofa fins que quedin ben daurades i cruixents. Reserveu-les sobre paper de cuina absorbent perquè deixin anar l’oli.
  5. En una paella o a la planxa, coeu les gambes amb una mica de sal en escates i una culleradeta d’oli d’oliva. Reserveu-les.
  6. Sobre els llagostins, serviu una culleradeta de puré de prunes i, a sobre, uns encenalls de carxofa amb una mica de sal en escates.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto