Troba la teva recepta

Preparació

  1. Renteu tots els vegetals. Peleu la ceba, traieu les llavors del pebrot i peleu l’all. Talleu tots els vegetals a trossos irregulars i poseu-los en un pot alt i estret juntament amb l’aigua, el pa remullat amb aigua, el raig de vinagre i l’oli d’oliva. Tritureu-ho bé, passeu-ho per un colador, poseu-ho a punt de sal i pebre i guardeu-ho a la nevera 2 h.
  2. A part, bulliu els llagostins en una cassola amb aigua i un polsim de sal. Refredeu-los amb aigua i gel i peleu-los. Poseu el gaspatxo al gotet amb el llagostí.

Més receptes amb Verdures i hortalisses

Carbassó farcit de salmó Sense
gluten

Carbassó farcit de salmó

Per Ada Parellada

30 minuts

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

25 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

26 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

27 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto