Troba la teva recepta

Preparació

  1. Feu coure les patates al vapor fins que estiguin al punt, tenint cura que no es passin de cocció. Retireu-les, deixeu-les refredar i reserveu-les. 
  2. Talleu la pastanaga a làmines, amb una mandolina, i escaldeu-la 5 min amb aigua bullent. Retireu-ho amb una escumadora. 
  3. Escaldeu les fulles d’espinacs a la mateixa aigua bullent, 2 min. Coleu-ho i refresqueu-ho amb aigua freda. 
  4. Peleu les patates i talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina. 
  5. Formeu la lasanya amb l’ajuda d’un motlle rectangular, intercalant làmines de patata, de pastanaga, d’espinacs i de pebrot, i acabeu-ho amb una de patata. Entre capa i capa, salpebreu-ho i tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva. 
  6. Retireu el motlle amb cura: pressioneu lleugerament al centre de la lasanya amb una mà i, amb l’altra, aixequeu el motlle. 
  7. Escampeu-hi per sobre alguna herba aromàtica picada i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto