Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les patates al vapor fins que estiguin al punt, tenint cura que no es passin de cocció. Retireu-les, deixeu-les refredar i reserveu-les. 
  2. Talleu la pastanaga a làmines, amb una mandolina, i escaldeu-la 5 min amb aigua bullent. Retireu-ho amb una escumadora. 
  3. Escaldeu les fulles d’espinacs a la mateixa aigua bullent, 2 min. Coleu-ho i refresqueu-ho amb aigua freda. 
  4. Peleu les patates i talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina. 
  5. Formeu la lasanya amb l’ajuda d’un motlle rectangular, intercalant làmines de patata, de pastanaga, d’espinacs i de pebrot, i acabeu-ho amb una de patata. Entre capa i capa, salpebreu-ho i tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva. 
  6. Retireu el motlle amb cura: pressioneu lleugerament al centre de la lasanya amb una mà i, amb l’altra, aixequeu el motlle. 
  7. Escampeu-hi per sobre alguna herba aromàtica picada i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: