Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu coure les patates al vapor fins que estiguin al punt, tenint cura que no es passin de cocció. Retireu-les, deixeu-les refredar i reserveu-les. 
  2. Talleu la pastanaga a làmines, amb una mandolina, i escaldeu-la 5 min amb aigua bullent. Retireu-ho amb una escumadora. 
  3. Escaldeu les fulles d’espinacs a la mateixa aigua bullent, 2 min. Coleu-ho i refresqueu-ho amb aigua freda. 
  4. Peleu les patates i talleu-les a làmines molt fines, amb una mandolina. 
  5. Formeu la lasanya amb l’ajuda d’un motlle rectangular, intercalant làmines de patata, de pastanaga, d’espinacs i de pebrot, i acabeu-ho amb una de patata. Entre capa i capa, salpebreu-ho i tireu-hi un rajolí d’oli d’oliva. 
  6. Retireu el motlle amb cura: pressioneu lleugerament al centre de la lasanya amb una mà i, amb l’altra, aixequeu el motlle. 
  7. Escampeu-hi per sobre alguna herba aromàtica picada i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 255

REVOLUCIONEM EL NADAL!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto