Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu aigua amb sal a bullir i quan arrenqui el bull afegiu-hi el blat tendre. Coeu-ho durant 10 minuts. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Talleu el carbassó a làmines i coeu-lo a la planxa lleugerament.
  3. Pinteu les làmines amb una mica d’olivada.
  4. Barregeu el blat tendre amb les pipes de carbassa i les de gira-sol.
  5. Munteu el plat disposant el blat tendre sobre de les làmines de carbassó i decoreu-ho amb les llavors de rosella i uns trossos de cirera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: