Troba la teva recepta

Preparació

  1. Espremeu 5 llimones i reserveu-ne el seu suc.
  2. Feu un tall en forma de creu a la resta de les llimones; talleu fins arribar a les 3/4 parts de la longitud total, de tal manera que quedin units per la base.
  3. Amb cura, obriu les llimones i poseu-hi una cullerada de sal grossa al centre. Torneu-les a tancar.
  4. En un pot esterilitzat, poseu les llimones, la sal, la canyella, el pebre i el llorer. Cobriu-ho amb el suc de la resta de llimones. Si cal, acabeu d'omplir el pot amb aigua. Tapeu bé el pot i reserveu-lo en un lloc fosc durant un mes, com a mínim. De tant en tant, moveu el pot.
  5. Passat el mes, podreu utilitzar-les en els vostres plats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

19-20 gen

Festa de Sant Antoni d'Alcanar 2019

Alcanar és un dels molts municipis catalans que celebren la seva festa per Sant Antoni. El cap de setmana...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto