Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Espremeu 5 llimones i reserveu-ne el seu suc.
  2. Feu un tall en forma de creu a la resta de les llimones; talleu fins arribar a les 3/4 parts de la longitud total, de tal manera que quedin units per la base.
  3. Amb cura, obriu les llimones i poseu-hi una cullerada de sal grossa al centre. Torneu-les a tancar.
  4. En un pot esterilitzat, poseu les llimones, la sal, la canyella, el pebre i el llorer. Cobriu-ho amb el suc de la resta de llimones. Si cal, acabeu d'omplir el pot amb aigua. Tapeu bé el pot i reserveu-lo en un lloc fosc durant un mes, com a mínim. De tant en tant, moveu el pot.
  5. Passat el mes, podreu utilitzar-les en els vostres plats.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: