Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per a la maionesa de porradell: renteu i talleu menut el porradell. En un vas de batedora, poseu l’ou, la mica de sal, les gotes de suc de llimona i l’oli d’oliva. Si cal, demaneu ajuda a un adult per batre-ho tot. Bateu-ho sense moure el braç de la batedora, fins que agafi cos de maionesa. Poseu-hi el porradell tallat i tritureu-lo. Reserveu-lo.
  2. Tasteu el punt de sal del bacallà i, si encara el trobeu molt salat, deixeu-lo 2 h en remull.
  3. Per als macarrons: peleu i piqueu la ceba i l’all. Sofregiu-ho en una cassola on hi càpiguen els macarrons, amb un bon raig d’oli, a foc lent, uns 5 min. Afegiu-hi els tomàquets ratllats i una culleradeta de sucre, i coeu-ho lentament. Poseu-hi una culleradeta d’orenga. Deixeu que el conjunt es confiti ben bé 10 min.
  4. Poseu-hi el bacallà i feu-ho coure uns minuts.
  5. En una olla gran amb aigua bullent, coeu els macarrons seguint les indicacions del paquet. En tot cas, no més de 10 min.
  6. Escorreu els macarrons i passeu-los a la cassola on hi ha el sofregit. Remeneu-ho una mica i acompanyeu-ho amb la maionesa de porradell.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto