Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un adult, piqueu la ceba i els grans d’all. També els podeu fer filetejats.
  2. Sofregiu-los lentament en una cassola, amb un bon raig d’oli.
  3. Talleu el xoriço ben menut. Afegiu-lo al sofregit i deixeu que suï una mica.
  4. Amb molta cura, poseu-hi el tomàquet triturat, un pessic de sal i el sucre. Tapeu la cassola i feu-ho coure, lentament, ben bé 30 min.
  5. Bulliu els macarrons en una olla gran amb aigua i sal, uns 10 min. 
  6. Quan hagi passat el temps de cocció i els macarrons estiguin a punt, demaneu a un adult que us ajudi a escorre’ls i barregeu-los amb la salsa.
  7. Per acabar, només us queda emplatar-los i afegir-hi formatge al gust.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: