Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: rostiu al forn els tomàquets i els alls. Mentrestant, escaldeu les nyores, traieu-ne la polpa i afegiu-la amb la del tomàquet i els alls en un pot. Afegiu-hi les ametlles i les avellanes torrades, juntament amb l’oli, la sal i el vinagre, i passeu la salsa per la batedora. Deixeu-la reposar.
  2. Per a les verdures: bulliu totes les verdures per separat amb aigua abundant i sal, i refredeu-les amb aigua i gel. Poseu en un plat la barreja de verdures, herbes, germinats i flors, i amaniu-ho amb l’oli, el vinagre, la sal i un cordó de salsa romesco. També podeu muntar l’amanida en un bol.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto