Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella amb un raig d’oli d’oliva, enrossiu els trossos de pollastre i de conill. Salpebreu-los.
  2. Afegiu-hi les mongetes tendres tallades per la meitat i els garrofons. Deixeu que es coguin 2 min.
  3. Afegiu-hi l’arròs i aboqueu-hi el caldo Aneto ben calent.
  4. Deixeu-ho coure a foc suau 18 min, remenant-ho de tant en tant perquè l’arròs no s’enganxi. Poseu-ho al punt de sal, si cal.
  5. Retireu l’arròs del foc quan estigui i quedi sec. Poseu-hi la verdura i la carn de manera decorativa.
  6. Serviu l’arròs en la mateixa paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto