Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba i ofegueu-la amb una mica d’oli. Quan estigui caramel·litzada, afegiu-hi la botifarra a trossos. Deixeu-ho coure uns minuts i afegiu-hi el got de cervesa. Deixeu-ho reduir i afegiu-hi el romaní fresc.
  2. Netegeu els bolets amb cura i salteu-los amb un gra d’all, 10 min, fins que comencin a daurar-se.
  3. Bulliu els ‘pappardelle’ en aigua abundant amb una mica de sal i oli. Escorreu-los.
  4. A la cassola, barregeu la botifarra, els bolets i la pasta, i salpebreu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: