Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Formeu una espècie de volcà amb la farina. Al mig, poseu-hi els ous i els rovells, i amasseu-ho fins a formar una bola ben llisa.
  2. Deixeu que reposi 1 h a temperatura ambient, tapada.
  3. Estireu la pasta fresca, amb l’ajuda d’un corró o d’una màquina d’estirar pasta. 
  4. Col·loqueu suaument unes quantes fulles d’alfàbrega, les unes al costat de les altres, al damunt de la pasta estirada. 
  5. Cobriu les fulles, com si es tractés d’una lasanya, amb una altra capa fina de pasta, de manera que tindreu una capa de pasta, una d’alfàbrega i una altra de pasta.
  6. Torneu a estirar la pasta perquè quedi ben fina i les fulles d’alfàbrega quedin totalment adherides a l’interior. 
  7. Talleu les planxes fins a aconseguir la forma desitjada (per exemple, de tallarines) i deixeu assecar la pasta 15-20 min, abans de coure-la.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto