Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Obriu els musclos al vapor: poseu-los en un cassó al foc amb mig got d’aigua, fins que s’obrin, refredeu-los i reserveu-los.
  2. En un cassó amb aigua bullent abundant, una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, coeu la pasta 5-6 min, si es tracta de pasta fresca, o 16-18 min, si es tracta de pasta seca. Traieu-la de l’aigua i refredeu-la en un recipient amb aigua amb gel abundant.
  3. En una cassola, foneu la mantega i torreu el safrà lleugerament. Quan els pistils s’estovin, afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure fins que el volum es redueixi a la meitat.
  4. Afegiu-hi la pasta reservada, la carn dels musclos, una culleradeta de l’aigua de cocció dels musclos i un bon grapat de cibulet picat. Salpebreu-ho i serviu-ho. Opcionalment, ho podeu acompanyar amb daus de sípia saltats.

CONSELL
Els pistils de safrà es comercialitzen secs, i és recomanable escalfar-los lleugerament, al forn o a la mateixa paella on es couran, perquè desprenguin més aroma i sabor.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto