Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Obriu els musclos al vapor: poseu-los en un cassó al foc amb mig got d’aigua, fins que s’obrin, refredeu-los i reserveu-los.
  2. En un cassó amb aigua bullent abundant, una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, coeu la pasta 5-6 min, si es tracta de pasta fresca, o 16-18 min, si es tracta de pasta seca. Traieu-la de l’aigua i refredeu-la en un recipient amb aigua amb gel abundant.
  3. En una cassola, foneu la mantega i torreu el safrà lleugerament. Quan els pistils s’estovin, afegiu-hi la nata líquida i deixeu-ho coure fins que el volum es redueixi a la meitat.
  4. Afegiu-hi la pasta reservada, la carn dels musclos, una culleradeta de l’aigua de cocció dels musclos i un bon grapat de cibulet picat. Salpebreu-ho i serviu-ho. Opcionalment, ho podeu acompanyar amb daus de sípia saltats.

CONSELL
Els pistils de safrà es comercialitzen secs, i és recomanable escalfar-los lleugerament, al forn o a la mateixa paella on es couran, perquè desprenguin més aroma i sabor.

Amb la col·laboració de:

logos penedesok 2

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: