Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes de mig centímetre. Saleu-les i passeu-les d'una en una per farina i després per ou batut. Fregiu-les en una paella amb abundant oli calent, a foc moderat, tot girant-les perquè es facin per tot dos costats.
  2. Poseu-les en una cassola de terrissa de boca ampla i que sigui espaiosa. Una vegada les tingueu totes, afegiu-hi una picada que haureu fet amb els alls pelats i picolats, amb el julivert, una cullerada de farina i un quart de litre d’aigua calenta. Aboqueu-ho a la cassola de les patates i deixeu-ho coure a foc moderat durant 15 min tot sacsejant la cassola amb molta cura.
  3. Un cop passat aquest temps, incorporeu a les patates els escamarlans. Deixeu-ho 10 min més, fins que les patates estiguin acabades de coure i el suc, ben lligat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: