Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

 


 

Preparació

  1. Enceneu el foc per fer les patates al caliu. Poseu-les senceres, sense pelar, dins d’un tàper d’alumini, o tapades amb paper d’alumini, amb unes branques de romaní o de farigola. Tapeu el tàper i deixeu-lo al costat de les brases, 30-40 min. També les podeu fer al forn, a 200 ºC, el mateix temps.
  2. Quan tingueu la barbacoa encesa, sense flama, feu una creu a cada patata i dins d’aquesta creu poseu-hi una mica de sobrassada i un tros de formatge, amb unes quantes fulles de romaní, sal i pebre. Cal endinsar una mica el farciment dins de la patata. 
  3. Poseu les patates al voltant de la brasa, buscant el lloc de menys intensitat. Mentre aneu coent altres ingredients, les patates s’aniran fent a poc a poc, fins que tingueu la sobrassada i el formatge fos a l’interior. Abans de servir-les, regueu-les amb un bon raig d’oli d’oliva verge extra i una mica de farigola fresca pel damunt.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: