Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates senceres en aigua abundant amb sal, fins que siguin ben cuites (35 min).
  2. En un bol, barregeu la mostassa, l’oli d’oliva i les espècies i remeneu-ho bé.
  3. Escorreu les patates i deixeu-les refredar lleugerament.
  4. Poseu un paper de forn sobre una safata de forn. Poseu les patates sobre del paper, sense pelar, separades entre elles, i aixafeu-les amb el palmell de la mà o amb un aixafador de patates (l’estri per fer puré); han de quedar aixafades i planes.
  5. Salpebreu-les, regueu-les amb l’oli d’espècies i aboqueu-hi les fulles d’orenga, de farigola i de romaní per sobre.
  6. Coeu les patates al forn amb gratinador 10-15 min, fins que siguin cruixents i daurades per la superfície. Podeu servir les patates amb una salsa de formatge o una salsa de iogurt amb herbes, opcionalment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: