Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu les brases a foc fort i poseu-hi la graella a uns 10 cm per sobre.
  2. Coeu els pebrots verds i vermells sencers, girant-los amb freqüència, fins que quedin socarrats del tot. Poseu-los en una safata i tapeu-los fins que es refredin, uns 10 min. Peleu-los i traieu-ne les llavors. Talleu-los a tires i poseu-los en un recipient.
  3. Coeu les cebes uns 30 min i els tomàquets 10-15 min, fins que estiguin tendres, una mica socarrats i caramel·litzats. Retireu-los de la graella i talleu-los a trossos gruixuts. Barregeu-los amb les tires de pebrot.
  4. Escalfeu oli en una paella de ferro fos i fregiu-hi l’all, 1 min. Afegiu-hi les cebes, els tomàquets, els pebrots, el romaní i el pebre d’Espelette.
  5. Sofregiu-ho 20-30 min. Saleu-ho.
  6. Trenqueu els ous, d’un en un, directament sobre la paella, deixant una mica d’espai entre ells. Deixeu que es coguin, amb les brases a foc mitjà, 10-12 min, fins que comencin a cobrir la resta d’ingredients.
  7. Repartiu la piperrada en plats i afegiu-hi julivert picat per sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

01 mar - 01 abr

Jornades gastronòmiques Vedella Vermella Menorquina 2020

L’illa de Menorca té una oferta gastronòmica de primera categoria, amb productes autòctons...

01 mar - 01 abr

Campanya gastronòmica del bacallà 2020

Tot el març, Sant Feliu de Guíxols celebra una nova edició de la Campanya Gastronòmica del...

01 gen - 01 abr

Campanya cuina de la caça i de la tòfona 2020

Us animeu a tastar els plats relacionats amb la caça i la tòfona del Berguedà? La comarca promociona...

04 abr

5a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades

Voleu conèixer les possibilitats culinàries que ofereixen aquelles plantes que comunament s'anomenen...

Portada 238

ENROTLLA'T! RECEPTES RECARGOLADES, PERÒ FÀCILS

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Jérôme Quilbeuf i Rie Yasui

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto