Preparació
Preparació
- Renteu bé les patates i les posem en un recipient que pugui anar al microones, amb una mica d’aigua, perquè no es deshidratin. Tapeu el recipient i coeu les patates al microones, a potència màxima, entre 5 i 8 min, depenent de la mida.
- Traieu-les del microones amb molta cura, perquè tant les patates com el recipient cremaran molt. Quan no siguin tan calentes, peleu-les i talleu-les a rodanxes amb un ganivet de taula.
- Sobre cada rodanxa de patata, poseu un tros de sobrassada, tapeu-lo amb una altra rodanxa, poseu-hi una mica de formatge cremós per sobre i cobriu-ho amb una tercera rodanxa. Rserveu-les.
- Renteu les fulles d’enciam, assequeu-les bé i talleu-les menudes. Podeu fer servir unes tisores escolars.
- Talleu el tomàquet a dauets i rebutgeu-ne les llavors.
- Per acabar, escalfeu les patates mig minut al microones i serviu-les acompanyades de l’enciam i el tomàquet, amanits amb oli d’oliva i sal.