Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé les patates i les posem en un recipient que pugui anar al microones, amb una mica d’aigua, perquè no es deshidratin. Tapeu el recipient i coeu les patates al microones, a potència màxima, entre 5 i 8 min, depenent de la mida.
  2. Traieu-les del microones amb molta cura, perquè tant les patates com el recipient cremaran molt. Quan no siguin tan calentes, peleu-les i talleu-les a rodanxes amb un ganivet de taula.
  3. Sobre cada rodanxa de patata, poseu un tros de sobrassada, tapeu-lo amb una altra rodanxa, poseu-hi una mica de formatge cremós per sobre i cobriu-ho amb una tercera rodanxa. Rserveu-les.
  4. Renteu les fulles d’enciam, assequeu-les bé i talleu-les menudes. Podeu fer servir unes tisores escolars.
  5. Talleu el tomàquet a dauets i rebutgeu-ne les llavors.
  6. Per acabar, escalfeu les patates mig minut al microones i serviu-les acompanyades de l’enciam i el tomàquet, amanits amb oli d’oliva i sal. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: