Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Renteu bé les patates i les posem en un recipient que pugui anar al microones, amb una mica d’aigua, perquè no es deshidratin. Tapeu el recipient i coeu les patates al microones, a potència màxima, entre 5 i 8 min, depenent de la mida.
  2. Traieu-les del microones amb molta cura, perquè tant les patates com el recipient cremaran molt. Quan no siguin tan calentes, peleu-les i talleu-les a rodanxes amb un ganivet de taula.
  3. Sobre cada rodanxa de patata, poseu un tros de sobrassada, tapeu-lo amb una altra rodanxa, poseu-hi una mica de formatge cremós per sobre i cobriu-ho amb una tercera rodanxa. Rserveu-les.
  4. Renteu les fulles d’enciam, assequeu-les bé i talleu-les menudes. Podeu fer servir unes tisores escolars.
  5. Talleu el tomàquet a dauets i rebutgeu-ne les llavors.
  6. Per acabar, escalfeu les patates mig minut al microones i serviu-les acompanyades de l’enciam i el tomàquet, amanits amb oli d’oliva i sal. 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

26 jun

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

27 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

28 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

28 jun

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto