Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la mantega a dauets i treballeu-la amb la farina, sense pastar-ho massa, per evitar que agafi elasticitat. Afegiu-hi el rovell d’ou, un pessic de sal i unes gotes d’aigua, i treballeu-la una mica més. Emboliqueu-ho en paper film i refrigereu-ho 1 h.
  2. Renteu i assequeu els espinacs, i talleu-los petits.
  3. Peleu la ceba i l’all, piqueu-los i sofregiu-los en una paella gran, amb unes gotes d’oli d’oliva, 8-10 min; afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i continueu la cocció uns minuts més.
  4. Munteu els ous amb una mica de sal, i barregeu-ho amb els espinacs, el mató i les ametlles, pelades i trossejades.
  5. Estireu la massa i poseu-la en motlles individuals; folreu-los amb paper sulfurat i poseu-hi un pes (com ara cigrons secs).
  6. Poseu les quiches al forn, a 180 ºC, 20 min. Retireu-les i ompliu-les amb la preparació anterior; col·loqueu una rodella de tomàquet a sobre de cada quiche i torneu-les a posar al forn, a 180 ºC, durant 20 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

27 jun

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

28 jun

Subhasta cantada de peix al Masnou

La subhasta cantada de peix és un dels sistemes de comercialització més antics. Els pescadors de...

29 jun

VI Eclipsi de Garnatxa Blanca

La Denominació d'Origen Terra Alta proposa donar la benvinguda a l'estiu amb una experiència gastronòmica...

29 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto