Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Talleu la mantega a dauets i treballeu-la amb la farina, sense pastar-ho massa, per evitar que agafi elasticitat. Afegiu-hi el rovell d’ou, un pessic de sal i unes gotes d’aigua, i treballeu-la una mica més. Emboliqueu-ho en paper film i refrigereu-ho 1 h.
  2. Renteu i assequeu els espinacs, i talleu-los petits.
  3. Peleu la ceba i l’all, piqueu-los i sofregiu-los en una paella gran, amb unes gotes d’oli d’oliva, 8-10 min; afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i continueu la cocció uns minuts més.
  4. Munteu els ous amb una mica de sal, i barregeu-ho amb els espinacs, el mató i les ametlles, pelades i trossejades.
  5. Estireu la massa i poseu-la en motlles individuals; folreu-los amb paper sulfurat i poseu-hi un pes (com ara cigrons secs).
  6. Poseu les quiches al forn, a 180 ºC, 20 min. Retireu-les i ompliu-les amb la preparació anterior; col·loqueu una rodella de tomàquet a sobre de cada quiche i torneu-les a posar al forn, a 180 ºC, durant 20 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto