Troba la teva recepta

Preparació

  1. Talleu la mantega a dauets i treballeu-la amb la farina, sense pastar-ho massa, per evitar que agafi elasticitat. Afegiu-hi el rovell d’ou, un pessic de sal i unes gotes d’aigua, i treballeu-la una mica més. Emboliqueu-ho en paper film i refrigereu-ho 1 h.
  2. Renteu i assequeu els espinacs, i talleu-los petits.
  3. Peleu la ceba i l’all, piqueu-los i sofregiu-los en una paella gran, amb unes gotes d’oli d’oliva, 8-10 min; afegiu-hi els espinacs, salpebreu-ho i continueu la cocció uns minuts més.
  4. Munteu els ous amb una mica de sal, i barregeu-ho amb els espinacs, el mató i les ametlles, pelades i trossejades.
  5. Estireu la massa i poseu-la en motlles individuals; folreu-los amb paper sulfurat i poseu-hi un pes (com ara cigrons secs).
  6. Poseu les quiches al forn, a 180 ºC, 20 min. Retireu-les i ompliu-les amb la preparació anterior; col·loqueu una rodella de tomàquet a sobre de cada quiche i torneu-les a posar al forn, a 180 ºC, durant 20 min.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 gen

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 gen

Fira del Fesol 2019

A Catalunya, per Sant Antoni se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

20 gen

Festa de l’Oli i l’Oliva 2019

Al gener, Ullastrell celebra una festa amb tota mena d’activitats al voltant del món de l’oli...

19-20 gen

II Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts

Coincidint amb la 35a Mostra Comercial, Agrícola i Gastronòmica, Sant Vicenç dels Horts acull la...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto