Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trossegeu les verdures del sofregit 4 s a velocitat 4, afegiu-hi el tomàquet i l'oli i programeu la Thermomix 10 min, temperatura Varoma i velocitat cullera.
  2. Afegiu les costelles al vas juntament amb els xoriços i ofegueu-ho 5 min, temperatura Varoma, i velocitat cullera amb gir a l'esquerra.
  3. Afegiu-hi la sal o el brou amb el pebre vermell i programeu 2 min a la mateixa temperatura i velocitat.
  4. Afegiu-hi l'aigua i programeu 25 min, temperatura Varoma, velocitat cullera i gir a l'esquerra.
  5. Col·loqueu el recipient Varoma amb les patates. Acabat el temps, afegiu l'arròs al vas, programeu 13 min amb mateixa temperatura i velocitat i torneu a posar el Varoma.

Aquesta recepta admet variacions, com afegir-hi cargols, cansalada, conill, tot tipus de verdures, pollastre, llonganissa, etc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto