Troba la teva recepta

Preparació

  1. Per a la pasta dels raviolis: barregeu la farina i la sal i poseu-ho sobre la taula, fent-hi un forat al mig, on abocareu l’ou, l’oli i l’aigua. Amasseu-ho. Deixeu-ho reposar 20 min en paper film. Estireu la massa i, amb un tallapasta, aneu tallant-la i donant-li forma de raviolis.
  2. Per al farciment del ravioli: piqueu les escalunyes i els bolets molt fins, i ofegueu-ho amb l’all i una mica d’oli, a foc lent, 15 min. Salpebreu-ho.
  3. Passeu pel túrmix el formatge de cabra amb la nata líquida, la sal i el pebre negre, per obtenir una crema fina. Ompliu una mànega de plàstic amb la crema i reserveu-ho.
  4. Per a la vinagreta: talleu a dauets molt petits els dàtils i les orellanes, i barregeu-ho amb les panses de Corint, els pinyons, l’oli i l’oli de tòfona negra.

MUNTATGE

  1. Ompliu i feu-ho coure els raviolis en aigua salada bullent durant uns 3 min, escorreu-ho i poseu-ho en un plat.
  2. Feu els bolets restants amb una mica d’oli i repartiu-los sobre els raviolis, amb la carbassa bullida.
  3. Feu uns bonyets amb la crema de formatge de cabra i amb el codonyat, jugant amb els colors, al voltant dels raviolis de bolets.
  4. Amaniu-ho amb la vinagreta i acabeu-ho amb les pipes de carbassa per sobre del plat.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 gen

Taller per escalfar-nos Nou! 2020

El divendres 17 de gener, de 20.15 a 21.45 h, es durà a terme al Centre Cívic Sagrada Família un...

19 gen

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

17-19 gen

Fira de l'Oli i les Garrigues 2020

Les Borges Blanques és la capital de l’oli de Catalunya i, des de fa 56 anys, s’hi celebra la...

19 gen

Fira del Fesol 2020

A Catalunya, per Sant Antoni, se celebren moltes fires, i una de les més destacades és la de Santa Pau,...

Portada 235

SUPER SANS! TRUCS PER ESTRENAR BÉ EL 2020

  • Formatges singulars
  • L'alè de la Mediterrània en un bistrot d'Esparreguera

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto