Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al sofregit: primer de tot, daureu lentament la ceba tapada 20 min i després destapeu-la.
  2. Quan tingui color, afegiu-hi l'all i ajunteu-ho amb els bolets, trossejats, i feu-ho coure per evaporar tota l'aigua dels bolets. 
  3. Després, afegiu-hi la branca de farigola i condimenteu-ho amb la sal i el pebre.
  4. Reserveu-ho.
  5. Per al fons d'arròs: escalfeu el fons i, quan estigui coent, poseu-hi els bolets, tapeu-ho i deixeu-ho infusionar amb les herbes 6 h.
  6. Macereu l'arròs amb el sofregit, mulleu el fons i feu el risotto.
  7. Aneu-ho regant a mesura que el gra d'arròs absorbeix l'aigua.
  8. Quan estigui grenyal, pareu la cocció i deixeu-lo reposar. 
  9. Després, acabeu de lligar l'arròs amb la mantega.
  10. Salteu a foc fort els ceps, condimenteu-los i reserveu-los.
  11. Finalment, afegiu-hi el formatge a daus i la salsa al voltant.

 

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 263

TEMPTACIONS MÉS SALUDABLES

  • Idees per a les sobretaules dels més gurmets
  • Tamae Imachi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto