Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en una olla l’oli, el vinagre, les fulles de llorer, els alls, el pebre, la farigola i la sal. Deixeu-ho bullir suaument durant uns 10 min a fi de perfumar l’oli. Afegiu-hi els rovellons. Deixeu-los coure uns 5 min.
  2. Col·loqueu-ho tot en un pot de vidre, procurant que l’oli cobreixi ben bé els rovellons, i tapeu-ho amb una tanca hermètica.
  3. Per conservar els bolets durant un temps llarg, feu-ho al bany maria. Col·loqueu el pot de vidre en una cassola amb aigua freda i amb un drap de cuina al fons de la cassola per evitar que el vidre es trenqui. Deixeu-ho bullir uns 20 min. Podeu conservar els pots de rovellons durant un any fora de la nevera.
  4. Nota: els rovellons confitats poden ser una bona base per fer una amanida, com la que apareix a la fotografia.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 272

SENSE COMPLICACIONS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Jordi Asensio i Patricia Nieves

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto