Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els alls tendres, traieu-ne la primera pell i talleu-los a rodelles. Poseu-los en un cassó coberts d'oli i deixeu-los coure lentament 30 min, sense que agafin color. Una vegada confitats, tritureu-los amb l'oli i coleu-ho. Reserveu-ho en tebi.
  2. Renteu i partiu per la meitat els tirabecs.
  3. Netegeu els moixernons i lamineu-los.
  4. Talleu la part inferior dels espàrrecs i talleu-los per la meitat. Escaldeu-los 1 min en una olla amb aigua i sal. Escorreu-los.
  5. En una paella amb un raig d'oli calent, comenceu per saltar els espàrrecs, després els moixernons i, al final, els tirabecs.
  6. Mentrestant, poseu els dos rovells en un bol amb un parell de cullerades d'aigua calenta i emulsioneu-los. Aneu-hi barrejant l'oli de confitar els alls i formeu una maionesa. Poseu-ho a punt de sal.
  7. Distribuïu el saltat en els plats i serviu-ho amb la maionesa tèbia d'alls en un bol.
  8. Empolseu-hi un xic de porradell trinxat i uns grans de sal gruixuda.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto