Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Amb aquest plat, el restaurant Tandoor participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans

Preparació

  1. Per al farcit: aixafeu la patata fins que en quedin grumolls d'entre 0,5 i 1 cm. Reserveu-la.
  2. Sofregiu el comí i el coriandre en gra, 2 min. Afegiu-hi els pèsols i sofregiu-ho tot 4 min més.
  3. Incorporeu-hi la resta d'espècies i la sal.
  4. Barregeu els pèsols especiats amb la patata i reserveu-ho.
  5. Per a la massa: mescleu tots els ingredients secs. Afegiu-hi l'oli i barregeu-ho. Incorporeu-hi l'aigua i pasteu-ho. Reserveu-ho. 
  6. Separeu la massa en porcions de 50 g i estireu-la. Partiu-la per la meitat i formeu una mena de con. Farciu els cons amb les verdures i tanqueu-los, pressionant bé.
  7. Fregiu les samosses a 190 ºC i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: