Amb aquest plat, el restaurant Tandoor participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans
Preparació
- Per al farcit: aixafeu la patata fins que en quedin grumolls d'entre 0,5 i 1 cm. Reserveu-la.
- Sofregiu el comí i el coriandre en gra, 2 min. Afegiu-hi els pèsols i sofregiu-ho tot 4 min més.
- Incorporeu-hi la resta d'espècies i la sal.
- Barregeu els pèsols especiats amb la patata i reserveu-ho.
- Per a la massa: mescleu tots els ingredients secs. Afegiu-hi l'oli i barregeu-ho. Incorporeu-hi l'aigua i pasteu-ho. Reserveu-ho.
- Separeu la massa en porcions de 50 g i estireu-la. Partiu-la per la meitat i formeu una mena de con. Farciu els cons amb les verdures i tanqueu-los, pressionant bé.
- Fregiu les samosses a 190 ºC i serviu-les.