Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb oli d’oliva, salteu la ceba, el porro i l’api tallats a la juliana, amb el gra d’all picat.
  2. Afegiu-hi les mongetes tendres, els bolets, la pastanaga (tallada a la juliana) i dos bocins d’astragalus.
  3. Cobriu-ho amb el caldo vegetal i una cullerada de salsa de soja. Deixeu-ho bullir 20 minuts.
  4. Afegiu-hi el bròquil i el gingebre picat. Deixeu-ho coure 2 min, apagueu el foc i afegiu-hi el miso blanc.
  5. Serviu-ho amb ceba xinesa o tija de ceba tendra en rodanxes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: