Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la sopa: amb l’oli i el greix calent, en una olla, sofregiu el porro fins que estigui ben cuit i una mica daurat. Afegiu-hi els espigalls i la patata picada, salpebreu-ho i sofregiu-ho 1 min.
  2. Afegiu-hi aigua calenta i deixeu-ho coure 8 min. Tritureu-ho molt fi, salpebreu-ho, coleu-ho i reserveu-ho.
  3. Per a la crema de formatge de cabra: escalfeu l’aigua i barregeu-la amb les fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda. Afegiu-hi el formatge i tritureu-ho bé, per aconseguir una crema fina.
  4. Poseu la preparació en petits motlles de silicona i reserveu-los a la nevera fins al moment de servir la sopa.

MUNTATGE

  1. Escalfeu la sopa i repartiu-la als plats. Escampeu-hi per sobre peces de crema de formatge i els brots d’espigalls, saltats 30 s a la paella amb un fil d’oli.
  2. Acabeu la sopa amb unes llunes d’oli.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada 251

AQUEST ESTIU, MENJA'T EL COCO!

  • Tot el que us cal per ser 'foodies' de debò
  • Kenya Nakamura i Anna Perayre

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto