Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’un espinyolador, traieu el pinyol de les cireres. Si no disposeu d’aquest estri, ho podeu fer amb un ganivet de cuina petit.
  2. Poseu tots els ingredients en una cassola: les cireres sense pinyol, el sucre, la vainilla i l’aigua, i coeu-ho a foc lent 30 min, fins que les cireres suïn el suc.
  3. Tritureu la sopa amb la fruita, coleu-ho i deixeu-ho refredar.
  4. Serviu-ho acompanyat de fruita de temporada, broquetes de fruita o com a acompanyament ideal de postres a base de xocolata.

 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: