Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla petita amb els 30 ml d’oli, sofregiu-hi lleugerament el porro, uns 3 min, i salpebreu-ho.
  2. Aboqueu-hi els fredolics ben nets, tallats a trossos mitjans, i sofregiu-los 3 min més. Salpebreu-ho.
  3. Incorporeu-hi l’aigua bullent i deixeu-ho coure 5 min.
  4. Mentrestant, poseu els daus de pa a torrar al forn, a 160 ºC, 5 min.
  5. Un cop feta la sopa, aparteu-la del foc i tritureu-la amb l’ajuda d’una batedora; afegiu-hi la mantega i tritureu-la fins aconseguir una textura rústica. Procureu no triturar-la en excés. Rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre i reserveu la sopa.
  6. En una paella petita amb una mica d’oli, daureu lleugerament l’all i el julivert picats, aparteu-ho del foc i incorporeu-hi els cacauets.
  7. Serviu la sopa ben calenta i repartiu-hi per sobre els daus de pa torrat i els cacauets, amb l’oli perfumat d’all i julivert.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 252

TOT UN MÓN DE CRESTES!

  • Tendències
  • Pere Carrió

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto